självrannsakan ...

Det här med blogg

Jag är barnsligt förtjust i kläder, vilket för mig till mängder av stilbloggar. Inte helt ovanligt att jag tänker  "Va fan.. Vuxna människa! Visa upp sig i allehanda kreaktioner på nätet" . Jag kan inte låta bli att undra vad det står för? Om det är ett behov av bekräftelse.
Nåja en och annan sida besöker jag ofta.  Med andra ord konstaterar jag att "vuxna människa" trots allt bidrar med något även för mig.

Det här med kläder och vad man har på sig, Idag är det andra dagen i rad som jag vandrar om kring naken, värmen inbjuder. Har dessutom förmånen att bo insynsskyddat. Vandrar omkring är också synd att säga - Jag stapplar pga en rejäl stukning. Hur fasen kan en stukad fot värka så in i helsike, så pass att jag gråtit som ett barn, särskilt nattetid. Om inte maken hört min klagan, har jag gråtit lite högre..
Jag har tydligen ett behov av att bli bekräftad jag också




Förslagen ...

Jag gör  mitt första inlägg med temat "namn på blogg" och dess eventuella innehåll.
Periodvis är jag en bloggläsare. Jag har några favoriter som jag kikar in på.

Hursom, när jag tänkte på vad min blogg skall heta så hade jag en del uppslag eller som jag vill kalla dem förslag... Förslagen Blev mitt val av den enkla anledningen att ordets betydelse.. betydelse som jag sällan kommer ihåg. Men just idag mindes  jag ...

listig, knipslug, småslug, illmarig, finurlig, förfaren, lurig, fiffig, klurig, klipsk, smart, förslagen, fullfjädrad, durkdriven, beräknande, slipad, bakslug, rävaktig, utstuderad klok, begåvad, vettig

Jag kommer i min blogg förhoppningsvis att prata om det som faller mig in och intresserar mig.

Kläder, barn, socialt arbete, humor kanske en del dumma - icke genomtänkta inlägg, likväl som genomtänkta och kloka. dessvärre befarar jag att även en del inlägg kan handla om relationer.

Fy fasen va trist jag verkar vara, en insikt jag får då jag läser igenom de redan skrivna raderna. struntsamma ...
Härmed förklarar jag min Blogg öppnad.


Välkommen till min nya blogg!

Jag är en socialarbetande kvinna i mogen ålder. Har synpunkter på det mesta.. en del vettiga och andra mindre vettiga. Jag följer med i nyhetsflödet i bästa möjliga mån, dvs då min make läser högt för mig främst ur "Svenskan",  dessvärre får jag då nyheterna något "färgade"

Jag är den fåfänga typen som shoppar för mycket och låter fixa mina naglar för dyra pengar. Trots shopping har jag alltid problemet att jag inte har kläder att ha på mig. Med andra ord en ganska vanlig kvinna.




Varmt välkomna att läsa


RSS 2.0